Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os pr telefon 86 24 33 11 eller via kontaktformularen

Udfyld kontaktformular

Om måling af tryk

Hvad er en pressostat

En pressostat er en trykafbryder der anvendes i en række industrielle og tekniske processer. Hvis et forudindstillet tryk er nået, åbner eller lukker trykknappen en respektive kontakt. Afhængig af kravene kan mekaniske eller elektroniske modeller anvendes. En trykafbryder er altså en form for omskifter, der lukker en elektrisk kontakt, når et bestemt væsketryk er nået på dens indgang. Afbryderen kan være konstrueret til at komme i kontakt enten ved trykstigning eller ved trykfald. Trykafbrydere anvendes i branchen til automatisk at overvåge og kontrollere systemer, der bruger trykvæsker. Målingen af et givet setpunkt er en vigtig parameter, som har afgørende betydning for optimal drift.

Som standard leveres vores pressostater med spadestik for elektrisk tilslutning, samt med diverse kabelstik som eksempelvis M12 eller med indstøbte kabler. Herved kan opnås isolationsklasser såsom IP65, IP67 samt IP69K.