Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os pr telefon 86 24 33 11 eller via kontaktformularen

Udfyld kontaktformular

Om tankvaskere

Hvad er en tankvasker

Tankvask er en vigtigt parameter i mange industrielle applikationer. Lagertanke, procesbeholdere, reaktorer og procesudstyr kan variere betydeligt i omfang og størrelse på tværs af alle brancher. Imidlertid skal næsten alle disse tanke rengøres før og/eller efter brug for at sikre sanitet og forhindre produktkontaminering. 

Tankvaskere kan være medvirkende til at maksimere effektiviteten af ​​vaskeapplikationer ved at sikre den korrekte fordeling af et  rengørings middel i en tank eller en beholder der skal rengøres. En tankvasker kan også maksimere effekten af ​​den tilgængelige strømningshastighed samt trykket i systemet, hvilket reducerer drifts- og bortskaffelsesomkostninger. Der findes flere typer tankvaskedyser til rådighed, der kan hjælpe med effektivt at bruge de tilgængelige ressourcer til at opfylde de specifikke applikationsbetingelser og krav som fx. EU1935/2004. 

Tankvaskere eller roterende sprøjtekugler er en form for dyser der roterer og drives generelt af reaktions kraften af ​​rensevæsken, der forlader hovedet. Disse roterende spraybals koncentrerer dækker hele den indvendige flade i tanken med et givent rengørings middel, og de er betydeligt mere effektive og bruger forholdsvis en meget mindre mængde rengøringsvæske eller mindre rengørings tid end statiske dyser. Nogle reaktionskraftdyser springer frit, mens andre roterer langt langsommere.

Tankrensningsmaskiner fremstilles også med højt anslag. Disse tankrensemaskiner bruger koncentrerede rengøringsdyser eller ventilatorer, der roterer inden for to planer for at give et komplet orbital-sprøjtemønster til tankrensning. Disse dyser drives generelt af rensevæsken, som strømmer gennem en intern turbine eller et gear, der roterer dysen med en styret hastighed, men nogle modeller kan også anvende en elektrisk eller pneumatisk motor til at tilvejebringe og styre den nødvendige rotation. De koncentrerede sprøjtestråler, der anvendes af disse dyser, maksimerer slagkraften fra den tilgængelige strømningshastighed/tryk og er derfor ideelle til store tanke, der kræver betydelige kastlængder fra dysen og / eller rengøring vanskelige rester som jordnøddesmør, BBQ sauce, maling, lim, harpiks eller ligende.