Iversen trading ApS har siden 2017 haft et tæt samarbejde med Alfa Laval Nordic A/S, Food & Water Division, hvor vi blev udnævnt til autoriseret forhandler af hele porteføljen af sanitære pumper til føde- og drikkevareindustrien. Den 1. oktober 2019 blev dette samarbejde yderligere udvidet, da iversen trading også blev udnævnt til autoriseret servicepartner for Alfa Laval pumper i Danmark.

Formålet med dette strategiske samarbejde har været at optimere servicen og øge oppetiden for Alfa Lavals kunder på det danske marked. Igennem årene har medarbejderne hos iversen trading gennemgået omfattende oplæring og træning i Alfa Lavals produkt portefølje og udmærker sig i dag ved at besidde en omfattende viden og ekspertise inden for pumpe- og ventilteknologi. Disse kvaliteter udnyttes fuldt ud igennem rådgivning, vejledning samt når der tilbydes service og vedligehold direkte på kundens lokation.

Dette partnerskab er en stor fordel for begge parter og vi oplever at vores  kunder oplever en udvidet service, blandt andet fordi eventuelle reparationer eller serviceopgaver udføres i henhold til Alfa Lavals standarder.

Direktør Jens Iversen fra Iversen Trading ApS: “Det betyder, at vi ikke blot kan forhandle Alfa Lavals produkter, men også tilbyde den fulde servicepakke til vores kunder. Når vi promoverer vigtigheden af at bruge originale reservedele, gør vi det som en del af vores servicepartner rolle. Jeg håber at vores kunder ser iversen trading som en professionel partner, der kan tilbyde hele Alfa Lavals sanitære produktpalette ”

Alfa Laval og iversen trading

Om Iversen Trading ApS

Iversen trading ApS har mere end 45 års erfaring inden for flowbehandling og flowregulering med tung vægt på teknisk vejledning. Takket være et omfattende leverandørnetværk fungerer Iversen Trading ApS som totalleverandør inden for flowkomponenter og er en seriøs og kompetent samarbejdspartner, der kan bistå med sparring allerede tidligt i udviklingsprojekter. Virksomheden har kontor i Brabrand og består af syv dedikerede medarbejdere, der tilbyder seriøs og kompetent rådgivning samt service på pumper og ventiler af alle fabrikater.

Om Alfa Laval

Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og procestekniske løsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væske behandling. Selskabets udstyr, systemer og serviceydelser er dedikeret til at hjælpe kunder med at optimere deres processer, herunder opvarmning, køling, separation og transport af produkter i industrier som føde- og drikkevarer, kemikalier, medicinalvarer, stivelser, sukker og ætanol.

Alfa Lavals produkter anvendes også på kraftværker, ombord på skibe, i olie- og gasindustrien samt til spildevandsbehandling og klimavenlige køleløsninger. Alfa Lavals verdensomspændende organisation arbejder tæt sammen med kunder i næsten 100 lande. I 2018 havde Alfa Lavals selskaber i Danmark beskæftiger ansatte inden for forskning, produktudvikling, produktion, service, administration og salg. Alfa Lavals danske kunder findes inden for biotek, lægemidler, energi, rensning, levnedsmidler og søfart.

Samarbejdet mellem Alfa Laval Nordic A/S og Iversen Trading ApS er et tydeligt eksempel på, hvordan løbende og strategiske partnerskaber kan skabe værdi for kunderne gennem forbedret service og øget effektivitet.