Alfa Laval DuraCirc® stempelpumpe (CPP) leverer hele pakken – høj volumetrisk virkningsgrad, EHEDG og 3-A-overensstemmelse, samt hurtig og nem service.

Pumpeydelse, hygiejnisk design og nem service er afgørende faktorer i forhold til hygiejnisk forarbejdning. Producenter inden for mejeri-, mad-, drikke-, konfekture- og hjemmeplejeindustrien oplever hyppigt, at de må ofre et væsentligt element for at opnå et andet. Men ikke længere. Alfa Laval DuraCirc® stempelpumpe (CPP) leverer hele pakken – høj volumetrisk virkningsgrad, EHEDG og 3-A-overensstemmelse, samt hurtig og nem service.

Med henblik på at kunne tilbyde et omkostningseffektivt pumpeudvalg med brede anvendelsesmuligheder, tilbydes pumperne i 13 modeller med strømningshastigheder på op til 150 m3/t (660 gpm) og tryk på 40 bar (580 psi).

Forenklet service med hensyn til kompleksitet og tid, dvs. brugervenlige funktioner, herunder fuld frontmontering, automatisk og enkelt-mekanisk tætning, brug af et enkelt oliesmøremiddel med lang levetid, samt ekstern justering.

Gå ikke på kompromis: Få en best-in-class løsning. Få en alt-i-en løsning på ydeevne, hygiejne og simpel service – alt sammen i én pumpe.

Denne pumpe kan du se på hjemmesiden sammen med udvalget af Loberotor pumper her.