Alfa Laval DuraCirc® stempelpumpe (CPP) leverer hele pakken – høj volumetrisk virkningsgrad, EHEDG og 3-A-overensstemmelse, samt hurtig og nem service.

Pumpeydelse, hygiejnisk design og nem service er afgørende faktorer i forhold til hygiejnisk forarbejdning. Producenter inden for mejeri-, mad-, drikke-, konfekture- og hjemmeplejeindustrien oplever hyppigt, at de må ofre et væsentligt element for at opnå et andet. Men ikke længere. Alfa Laval DuraCirc® stempelpumpe (CPP) leverer hele pakken – høj volumetrisk virkningsgrad, EHEDG og 3-A-overensstemmelse, samt hurtig og nem service.

Med henblik på at kunne tilbyde et omkostningseffektivt pumpeudvalg med brede anvendelsesmuligheder, tilbydes pumperne i 13 modeller med strømningshastigheder på op til 150 m3/t (660 gpm) og tryk på 40 bar (580 psi).

Forenklet service med hensyn til kompleksitet og tid, dvs. brugervenlige funktioner, herunder fuld frontmontering, automatisk og enkelt-mekanisk tætning, brug af et enkelt oliesmøremiddel med lang levetid, samt ekstern justering.

Gå ikke på kompromis: Få en best-in-class løsning. Få en alt-i-en løsning på ydeevne, hygiejne og simpel service – alt sammen i én pumpe.

Denne pumpe kan du se på hjemmesiden sammen med udvalget af Loberotor pumper her.

Alfa Laval DuraCirc® stempelpumpe er en alt-i-en løsning på ydeevne, hygiejne og simpel service.

Herunder en liste over fordelene ved at vælge en Alfa Laval DuraCirc® stempelpumpe:

  • Pumpen er optimeret til at imødekomme krav om høj volumetriske virkningsgrad, hvilket sikrer en omkostningseffektiv pumpe i høj kvalitet
  • Pumpen har et hygiejnisk design, der overholder globale standarder, herunder EHEDG og 3-A
  • Pumpen sikrer langsigtet driftssikkerhed takket være en slidstærk, robust og kraftig konstruktion i rustfrit stål
  • Pumpen er nem at vedligeholde og udføre service på med fuldt udskiftelige reservedele
  • Pumpen kan være med til at sikre høj procesfleksibilitet og reducerede kapitalomkostninger takket være det brede udvalg af modelstørrelser, strømningshastigheder og tryk

Alt i alt kan man sige at den revolutionerende Alfa Laval DuraCirc® er den første stempelpumpe, der leverer den perfekte balance mellem holdbarhed, driftssikkerhed, høj effektivitet og overlegen hygiejne. En proces kører gnidningsfrit ved hjælp af de mange strømningshastigheder og tryk samt simple servicemuligheder som DuraCirc tilbyder.