Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os pr telefon 86 24 33 11 eller via kontaktformularen

Udfyld kontaktformular

Om tilbehør

PUMPESERVICE OG REPARATION

Har du spurgt din pumpe, hvordan den har det i dag?
Et driftsstop rammer altid på det forkerte tidpunkt og kan koste dyrt. Hvis man løbende vedligeholder sit produktionsudstyr, kan mange fejl opdages inden der opstår komponentfejl, som i værste fald kan medføre tab af produktion. Ved at udføre en løbende service på sit produktionsudstyr – herunder pumper – kan man undgå produktionsstop, tab af udgifter og samtidig højne sikkerheden i produktionen.
Servicekonceptet
Sammen med udvalgte partnere tilbyder Iversen Trading landsdækkende service af pumper ud fra behov. Vi kan lave både faste eller tilstandsbaserede serviceeftersyn. Vi foretager en ekspertvurdering og skaber dermed gennemsigtighed og muliggør en optimal og skræddersyet løsning. Vi undersøger pumperne med henblik på at forbedre effektiviteten i produktionen og sikre kontinuerlig drift.

Vi tilbyder
• Salg af reservedele hvis du selv ønsker at reparere.
• Service og renovering af alle typer pumper ved driftsstop.
• Forebyggende vedligehold og rådgivning hertil.
• Produktionsgennemgang med henblik på at optimere driften og reducere udledningen af CO2.

Er din pumpe glad?

Hos os kan du forvente en førsteklasses pumpeservice. Vi tilbyder vedligehold og reparation udført med originale reservedele for at sikre en problemfri drift i produktionen og en lang produktlevetid på pumpen. Man skal huske at være opmærksom på, at betingelserne for et anlæg kan ændre sig, men ofte kører pumperne i produktionen stadig som tidligere og spilder måske energi. Vi kan hjælpe med at optimere systemet med henblik på optimal udnyttelse af pumpens potentiale og med fokus på at reducere driftsomkostningerne.
Vi vil gerne gøre din pumpe glad.