Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os pr telefon 86 24 33 11 eller via kontaktformularen

Udfyld kontaktformular

Om el-drevne membranpumper

Hvad er en eldreven membranpumpe?

Denne type pumpe anvendes bredt i industrien primært til OEM applikationer.

En eldreven membranpumpe er udstyret med en kraftig motor, der sikrer en jævn og uafbrudt tilførsel af vandet. De dele af pumpen, der kommer i direkte kontakt med vand, er fremstillet ved hjælp af polypropylen og Santopren, hvilket sikrer, at vandet forbliver sikkert og hygiejnisk. For at tilbyde fleksibiliteten ved installationen kan pumpen monteres vandret eller lodret. De er ikke så store hvilket giver mulighed for installation i små rum.

Denne pumpetype er meget holdbar og støjsvag. En del af pumperne kan tåle tørløb. Pumpen kan være forseglet med en trykafbryder, der foruden at være vandtæt, giver bedre drift og mindre strømforbrug. Vores samarbejdspartner SHURflo fremstiller pumperne med bolte, skruer m.m.  i rustfrit stål hvilket er med til at sikre at pumperne er resistente over for  stænk og spuling. SHURflo´s pumper leveres som udgangspunkt med filter og slangefittings.

Valg af pumpe?

Med el-drevne membranpumper afhænger pumpevalget som med alle andre pumpetyper af applikationen. Som et eksempel så er SHURflo Junior beregnet til max. 1-2 tappesteder af gangen. De anvendes typisk til applikationen med det mindre behov. I større installationer med 2-3 tappesteder eller hvis der skal pumpes varmt vand, vil valget falde på Serie 41 (Aqua King). Serie 41 (Aqua King) er velegnet til fersk-vandsinstallationer og har en indbygget mekanisk bypass-funktion, som gør det muligt for disse pumper at variere i strømningshastigheden for enhver on demand-tilstand, uden behov for en akkumulator. Med kraftige og sømløse elektrobelagte motorer er denne pumpe bygget til at modstå det hårde havmiljø. Pumpen er forseglet med o-ringe så intet væske kan passere ind til fx. kabelforbindelser. Et andet valg til de lidt mere hårdføre installationer hvor målet er lang levetid, pålidelighed og høj ydeevne er Serie 42 (Shurflo Blaster II). Denne pumpe en højt-flow ferskvandspumpe, der er støjsvag i drift. Serie 42(SHURflo Blaster 2) er en selvansugende pumpe som kan leverer et højt løft, kan køre tør uden skader og overophedes ikke ved langvarig brug. Blaster II er perfekt til hårde vaskeopgaver og den har en unik overstøbt membran i et stykke, en forseglet kontakt og korrosionsbestandig motor. Derudover er Blaster II termisk beskyttet og tændingsbeskyttet.

Kontakt os for flere oplysninger omkring el-drevne membranpumper