Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os pr telefon 86 24 33 11 eller via kontaktformularen

Udfyld kontaktformular

Om landbrugsudstyr

Landbrugsudstyr omhandler for os, hos Iversen Trading, sprøjteudstyr til bl.a. marksprøjter og tågesprøjter samt flowkomponenter til vanding, spildevand, rengøring og meget andet. Af sprøjteudstyr tilbyder vi i samarbejde med udvalgte partnere computere, komplette ventilsystemer samt filtre, fittings, dyser og pumper.

Sprøjtning af marker og træer er i dag blevet en præcisionsopgave hvor der er meget fokus på optimal effekt med mindst mulig forbrug af ukrudtsmiddel. Dette betyder der i større omfang anvendes avancerede sprøjtesystemer med GPS styring, så arealer ikke bliver sprøjtet mere end højst nødvendigt. Samtidig kan marker kortlægges på forhånd, så eksempelvis områder, hvor der kræves et større mængde sprøjtemiddel, håndteres individuelt. Præcisionen ses i form af GPS systemer med nøjagtigheder ned til 2,5 centimeter, og med individuel styring og regulering af påmonterede dyser på sprøjtebommen. En stor del af præcisionssprøjtningen ses samtidig idet størstedelen af opgaverne, kan håndteres fra traktorens styrehus, herunder skift af dyser, regulering af pumpe osv.

En af vores vigtige partnere indenfor systemer og komponenter til landbrug er italienske Arag, som med udgangspunkt i præcis GPS navigation producerer alt til marksprøjter og tågesprøjter, fra computere og ventilgrupper til filtre, fittings, ventiler samt dyser og diverse tilbehør. Med Arags produktprogram tilbydes en bed vifte af navigationssystemer og sprøjtecomputere til alle typer opgaver. Med det nye system Seletron kan hver dyse monteret på sprøjtebomme kontrolleres individuelt. Samtidig kan den horisontale position af hele bommen kontrolleres fra styrehuset, så bommen altid vil være i niveau og i samme afstand til jordbunden.

Indenfor markvanding, tankfyldning og andre typer opgaver anvendes et udvalg af producenter så vi hos Iversen Trading kan tilbyde pumpeløsninger, rørsystemer med fittings, filtre, ventiler m.m. til mange typer opgaver. Pumper kan monteres elektriske motorer, hydrauliske motorer eller med PTO kobling direkte til bl.a. traktorer. Sammen med vores italienske partner Pedrollo er vi lagerførende i bredt sortiment af pumper; både tørt opstillede samt neddykkede. Her findes pumper til vand, spildevand, dieselolie samt vand med sand og lignende.