Hvis ventilen er utæt og noget slipper ud som skulle blive inde, så kan det give udfordringer i produktionen.

Der findes gode, stabile og drifssikre løsninger og vi har produkterne der opfylder behovet, vi har ekspertisen til at finde den rigtige løsning og så har vi konkurrencedygtige priser.

Vi har et bredt udvalg af ventiler i alle afskygninger. Om det er åbne/lukke ventiler – afspærringsventiler eller reguleringsventiler, så finder du det her hos os. Vi har ventiler der opfylder EU1935/2004 samt ATEX godkendte modeller. Sortimentet indeholder også slangeventiler, skudventiler, ventiler til kemi, ventiler til højt tryk eller til almindeligt vand.

Til at styre og regulere ventilerne har vi aktuatorer. Her kan nævnes alt fra den helt simple konstruktion med en kugleventil som via en aktuator drejer 90° og fungerer som en afspærringsventil, men også store ventiler til bl.a. marine og offshore systemer, hvor en ventil med påsat aktuator nedsænkes på havets bund og leverer olie og gas til en produktion onshore.

Skal vi sikre dig at ventilen holder tæt og hjælpe dig til at styre den fremover, så er du er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi elsker flow og vi brænder for at finde de rigtige løsninger. Se hele vores sortiment her.