Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os pr telefon 86 24 33 11 eller via kontaktformularen

Udfyld kontaktformular

Om a.u.k müller

A.U.K. Müller – Virksomhedsprofil

A. u. K. Müller har mere end 70 års erfaring i kundeorienteret udvikling og fremstilling af magnetventiler, styreudstyr og specialventiler. I første omgang har virksomheden været en familievirksomhed, er de er vokset internationalt til at være en respekteret og  førende producent af ventilteknologi med omkring 190 ansatte på hovedkvarteret i Düsseldorf og salgsrepræsentationer i Storbritannien og Frankrig.

Med mange års omfattende erfaring, kan vi hurtigt udvikle og skræddersy innovative ventilløsninger som opfylder deres kunders specifikke behov.  Individuelle udfordringer kræver nogle gange individuelle løsninger, og A.U.K. Müller har udviklet tusindvis af skræddersyede innovative produktsystemer og specifikationer i samarbejde med forskellige kunder. Komponenterne er af høj kvalitet og de er designet til brug i applikationer, hvor produktpålidelighed og ydeevne er afgørende for at bevare et godt  omdømme. De har stor erfaring med at levere ventiler og komponenter til en lang række industrisektorer, herunder: Sanitær- og medicinsk teknologi,  Landbrug- og fødevare Industri og miljøteknologi.