Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os pr telefon 86 24 33 11 eller via kontaktformularen

Udfyld kontaktformular

Om alfa laval

Alfa Laval – virksomhedsprofil

Alfa Laval er en førende, global leverandør af førsteklasses produkter inden for varmeoverførsel, separation og væske håndtering. Alfa Laval bidrager til at øge både produktivitet og konkurrenceevne hos kunder i forskellige brancher over hele verden. Alfa Laval leverer bæredygtige produkter og løsninger, primært inden for energi-, miljø-, føde- og drikkevarer samt i marine industrien.

Siden 2017 har Iversen Trading i Brabrand været autoriseret forhandler på hele porteføljen af sanitære pumper til føde- og drikkevareindustrien fra Alfa Laval Nordic. I 2019 udvidede vi samarbejdet til at blive autoriseret servicepartner for Alfa Laval pumper i Danmark. 

Alfa Laval har fokus på at lave omkostningseffektive og innovative løsninger, der er alt afgørende i de industrier hvor der skal renses, forfines og genbruges materialer og naturressourcer. Drivkraften for Alfa Laval er at være med til at optimere enhver kundes processer, at skabe en bæredygtig vækst og samtidig at være på forkant med udviklingen.