Ny medarbejder hos iversen trading. Vi har endnu engang været så heldige at kunne byde en ny medarbejder, maskinmester, kollega og sparringspartner velkommen til teamet! Kasper kommer til os på et travlt tidspunkt, hvor vi fortsætter med at blomstre og tackle udfordringerne og mulighederne i 2024. Der er forår på vej og spændende projekter i støbeskeen.

Med over 50 års erfaring i ryggen inden for flowbehandling og flowregulering, er vi stolte af at have et fantastisk team af tekniske vejledere og et bredt udvalg af nicheprodukter. Når man sælger nicheprodukter må man som os, balancere gennem udfordringerne og muligheder som disse unikke produkter bringer med sig. Vi har kontor og lager centralt placeret i Brabrand, og levering i hele Danmark, Sverige, Norge og på Færøerne, så vi er klar til at hjælpe dig med enhver opgave. Vi opfatter os selv som en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, klar til at tilbyde sparring og støtte fra starten af forskellige udviklingsprojekter.

Vi har fået to nye medarbejdere inden for de 6 måneder. Det betyder et frisk pust, nye ideer og et nyt perspektiv. Det betyder, at vi får mulighed for at se vores udfordringer fra en anden vinkel og finde innovative løsninger sammen. Det betyder også, at vores team bliver stærkere og mere mangfoldigt, hvilket er afgørende for vores succes. Alt i alt ser vi med optimisme på 2024 og tror på, at de nye medarbejderes tilføjelse vil være en værdifuld ressource for vores virksomhed og vores team i det hele taget.

Som totalleverandør af flowkomponenter og flowbehandling er vi altid dedikerede til at finde den rigtige løsning. Vi forhandler høj kvalitets instrumenter og produkter til  industrien, og vores brede produktsortiment sikrer, at vi kan tilbyde noget unikt og skræddersyet når det er nødvendigt.

Velkommen ombord, Kasper – lad os sammen gøre 2024 til endnu et fantastisk år!