Man kan godt pumpe andet end jern 😉

Savner du at kunne prale over for dine venner om, at du har pumpet jern i fitness centret? Kommer du ikke afsted fordi alt er lukket pga. Corona? Vi ved alt om hvilke andre medier du kunne kaste dig over at pumpe. Måske lyder det ikke lige så sejt at sige at du pumpet olie eller syre, men til gengæld så er der ikke grænser for hvad der kan flyttes med en pumpe – helt uden at få sved på panden. Det er godt nok ikke noget du får store muskler af, men det kan lette både arbejdsgangen og den fysiske belastning på arbejdspladsen og på den måde være med til at fremme det gode arbejdsmiljø.

Så hvad har du?- syre, base, fedt, mælk, diesel, havregrød, marmelade, mudder eller bare vand, – så hjælper vi dig med at finde den rigtige pumpe til opgaven. Vi giver ikke op før vi har været igennem alle mulige løsningsforslag.
Se vores udvalg af pumper her – ring til os hvis du skal have hjælp med at finde den rigtige løsning til en opgave – eller ring til hvis du kunne tænke dig at få besøg.

Vi tager enhver pumpeopgave som en udfordring – og vi finder næsten altid en løsning…. bare vi slipper for at gå i fitnesscentret 😊