Billedresultat for julehjerterVi går på juleferie den 23/12-2019 og er tilbage på kontoret den 3/1-2021.

Tak til alle vores kunder og forretningsforbindelser for et fantastisk år. Det har været endnu et spændende år med mange store projekter, nye spændende kunder og et unikt sammenhold på vores kontor. Vi havde fuld drøn på da vi udstillede på Hi Tech & Industry Scandinavia i oktober, hvor vi for første gang i lang tid fik mulighed for at præsentere vores produkter og viden og samtidig fik hilst på både eksisterende kunder men også fik etableret nye kontakter. Vi har endelig fået mulighed for at besøge nogle af vores samarbejdspartnere i Europa, – fundet nye og styrket eksisterende relationer – det føles så godt. 

Det blev også et år hvor flere af vores producenter og partnere er blevet hårdt ramt af råvaremanglen i Europa, med lange leveringstider og prisstigninger til følge. Vi følger hele tiden situationen nøje, og er i tæt dialog med alle vores producenter. Vores bedste råd lige nu er at bestille i god tid – også julegaverne 🎅,- og så håber vi at 2022 byder på lidt mere normaliserede tilstande.

Vi elsker flow og tror stærkt på vores produktprogram – og så ved vi at vores tekniske ballast og alsidighed gør os i stand til at komme i mål med små som store projekter.

Tak for jeres tillid  – Vi glæder os til et forrygende 2022 ☺Billedresultat for julehjerter