Hvis der er brug for præcis dosering af kemikalier, så kan det blive en kæmpe fordel at tænke ARO´s EXP serie med EI (Electronic Interface) ind i løsningen.

Når der skal håndteres besværlige medier, hvad enten det er aggressive kemikalier eller viskose medier, så er en luftdrevet membranpumpe den bedste løsning. Når havari eller kemikalieudslip er et stort issue, eller når man ønsker en mere nøjagtig dosering af et medie, tilbyder Iversen Trading i samarbejde med ARO en løsning der indeholder flere fordele. En af fordelene er en lækage overvågning, som styres af optiske sensorer, der registrerer væske ved eventuelt gennembrud af væskemembraner. Det kan også være en intern cyklussensor, der registrerer hver enkelt pumpeslag og kan videresende signaler til en ekstern styring. Hvis man ønsker at kontrollere pumpens enkelte pumpeslag, kan det gøres med solenoide kontrol.

Electronic Interface løsningen kan leveres bygget på alle pumperne i EXP serien fra ARO. Hvis ikke pumpen er født med løsningen, er der mulighed for at få den eftermonteret på eksisterende membranpumper i EXP serien fra ARO.

Løsninger til ATEX Zone 1 & 2, 21 & 22 er ligeledes mulig.