Vi forhandler produkter fra italienske EUROSWITCH, som har mere end 30 års erfaring med fremstilling af komponenter til måling af tryk, temperatur samt niveau.

De fremstiller højkvalitets pressostater, som er gennemtestede til mindste detalje og de fås i en bred vifte af konfigurationer. I kraft af den gode kvalitet garanterer EUROSWITCH en levetid på mere end 1.000.000 mekaniske aktiveringer. Som standard leveres pressostaten med spadestik for elektrisk tilslutning, samt med diverse kabelstik som eksempelvis M12 eller med indstøbte kabler. Herved kan opnås isolationsklasser såsom IP65, IP67 samt IP69K.

Målingen af et givet setpunkt er en vigtig parameter, som har afgørende betydning for optimal drift. Pressostater fra EUROSWITCH kan håndtere medier op til 120 °C. og opererer i trykområder fra 1 til 450 bar. De findes med hydrauliske tilslutninger: 1/8″, 1/4″, M10, M12 og alle med både cylindrisk og konisk gevind. De er udført i enten messing eller forsinket stål. og leveres med følgende membrantyper; NBR, FKM, EPDM CH, CR, silikone og HNBR.