HI Tech & Industry Scandinavia 2023 – Vi har bare verdens bedste kunder og samarbejdspartnere – ikke fordi vi nogensinde var i tvivl.

Industrimessen er den centrale samlingsplads for de industrielle brancher, hvor man har en unik mulighed for at møde kunder ansigt til ansigt. Her kan du engagere dig i værdifuld sparring, dybdegående dialog og fremhæve dine produkter og løsninger på den mest effektive måde. Ved at deltage i industrimessen fik vi adgang til højaktuelle konferencer, netværksarrangementer og faglige events. Disse arrangementer skaber et stærkt B2B forum, der tiltrækker beslutningstagere og giver os muligheden for at pleje eksisterende relationer samt skabe nye. Synligheden på messen styrker vores forretningsrelationer og åbner døre til nye samarbejdsmuligheder.

Som udstiller på industrimessen har vi mødt de dygtigste eksperter fra alle hjørner af industrien. Vi har tilegnet os nyttig viden om de nyeste udviklinger inden for forskellige faggrupper, hvilket kan hjælpe med at holde os opdateret og konkurrencedygtig i markedet.

Vi er allerede i fuld gang med at kontakte de mange spændende kontakter, vi har fået, og vi ser frem til de nye samarbejder og projekter, der vil komme ud af dette.

Tak til MCH Teamet

En stor tak til MCH teamet der med deres professionelle tilgang og organisering har gjort vores deltagelse på HI Tech & Industry Scandinavia 2023 både produktiv og inspirerende. Vi glæder os allerede til næste gang! Vi er i fuld gang med at kontakte alle dem der venter på os – det er virkelig spændende sager, som vi er blevet præsenteret for.

Tak til MCH teamet for endnu en gang at få os sikkert i havn 🚤

Mød Os på FoodTech 2024 1-3 Oktober

Glæd jer til næste gang, hvor I kan finde os på FoodTech 2024 i Herning! Denne messe er samlingspunktet for fødevareindustrien, hvor vi igen vil være til stede for at fremvise vores innovative løsninger og produkter. Vi ser frem til at møde både eksisterende og nye kunder, netværke med branchefolk og udforske de nyeste trends og teknologier inden for fødevareindustrien. Sæt kryds i kalenderen og kom forbi vores stand på FoodTech 2024!