Jens F. Thomsen startede hos os den 1. september 2020, og han skal besøge vores kunder i hele landet.

Jens er en gæv nordjyde med begge ben solidt plantet på jorden og så har han rygsækken fyldt med viden og erfaring fra mange år på landevejen. Han kommer fra en tilsvarende stilling som ekstern teknisk sælger senest hos Air Liquid, hvor han har haft ansvaret for rådgivning og salg til et bredt netværk af kunder.

Jens startede i sin tid sin karriere hos Brødrene Dahl A/S som salgsassistent og herefter har hans arbejdsliv i næsten 35 år bestået af salg af unikke produkter for markedsledende virksomheder. Hos iversen trading er et af de vigtigste fokusområder at yde kundeservice ud over det forventede – og det var et godt match for det er lige netop et af Jens F. Thomsen´s forcer. Punkter hvor det viste sig at vores fremtid sammen var ”meant to be”, er en fælles passion for engagement, seriøsitet, vedholdenhed og ikke mindst humor.

Jens kommer med et stort kendskab til dansk industri og med en god portion viden. Han kan præsentere vores brede produktsortiment af tekniske løsninger og vejlede kunderne bedst muligt. Jens siger selv: ”Jeg har brugt to måneder på at sætte mig ind i de spændende produkter og det brede sortiment – heldigvis sidder der en gruppe af dygtige teknikere på kontoret i Brabrand, som jeg kan læne mig op ad, hvis det bliver nødvendigt ”.

Vi er mere end glade for at kunne byde Jens et stort velkommen hos os 😊– og vi ser frem til at også vores kunder kan drage nytte af hans viden, erfaring og gode humør.

Tøv ikke med at kontakte os for at booke et møde med Jens enten pr. telefon eller fysisk. Han kommer gerne på besøg med mundbind og håndsprit og holder den anbefalede afstand.