Får I det optimale ud af jeres produktionsanlæg?

Gør I som I plejer og bestiller de produkter i kender? Holder I jer ajour med hvilke nye løsninger producenterne lancerer? Hvornår har I sidst undersøgt markedet for nye og alternative produkter og løsninger.

I en branche hvor den tekniske udvikling bevæger sig meget hurtigt, støder vi ofte på virksomheder der kan være udfordret på at holde sig ajour. Det gælder både for nye produkter, der løbende udvikles i branchen, men også på at udnytte dem optimalt i produktionsapparatet. Den globale konkurrence kræver, at vi i Danmark, og i resten af den vestlige verden, hele tiden skal sikre størst mulig værditilvækst i udviklingsprocessen og i selve produktionen.

Hos Iversen Trading har vi et stærkt team af teknikere, som altid har fokus på kvalitet, økonomi og optimering af produktionen. Et produktionstjek består af et besøg af en af vores teknikere. Sammen kan vi gennemgå jeres anlæg, tale om alternative løsninger, se på optimering og muligheder. I sidste ende kan vi komme med forslag til, hvordan I får de produkter som er mest mulig kundetilpasset, økonomiske og fleksible.

Kravene til øget dokumentation og løbende optimering af masseproduktioner, gør det vigtigt for alle produktionsvirksomheder at have fingeren på pulsen. Hos Iversen Trading har vi et bredt udvalg af seriøse samarbejdspartnere i Europa, som udvikler og fremstiller produkter med konfigurationer, som måske kan være den optimale løsning hos jer.

Ring eller skriv til os og lad os få en snak. Kontakt os her