Vi er forhandler og autoriseret servicepartner på sanitære produkter fra Alfa Laval

Vi har været forhandlere på hele porteføljen af Alfa Lavals produkter fremstillet til brug i føde- og drikkevare industrien siden 2017. Alfa Lavals produkter bliver også anvendt på kraftværker, ombord på skibe, i olie- og gasindustrien og til spildevandsbehandling, samt til klimavenlige- og køleløsninger. Alfa Lavals danske kunder findes inden for biotek, lægemidler, energi, rensning, levnedsmidler og søfart. Food & Water Divisionen hos Alfa Laval Nordic A/S udvidede pr. 1. oktober 2019 samarbejdet med os, så udover at være autoriseret forhandler på hele porteføljen af sanitære pumper til føde- og drikkevareindustrien så blev vi også udnævnt til autoriseret servicepartner for Alfa Laval pumper i Danmark. 

Samarbejdet om at være både forhandler og servicepartner, blev indgået med det mål at give Alfa Lavals slutbrugere på det danske marked øget service og længere oppetid, idet vores serviceteknikere kan udføre service på alle Alfa Laval pumper. Udover at udføre service og levere reservedele til Alfa Laval produkter,  sælger og rådgiver vi også på hele Alfa Lavals portefølje af produkter som bliver anvendt i føde- og drikkevareindustrien. 

Vi synes, at det er den helt rigtige konstellation, således at når vi promoverer vigtigheden af at købe originale reservedele, så kan vi gøre det qua vores servicepartner rolle. Vi oplever at vores kunder ser os som en professionel partner, der kan tilbyde hele den sanitære Alfa Laval produktpalette.

Se loberotorpumper fra Alfa Laval her. Den nyeste loberotorpumper fra Alfa Laval er en DuraCirc® stempelpumpe (CPP) som leverer hele pakken – høj volumetrisk virkningsgrad, EHEDG og 3-A-overensstemmelse, samt hurtig og nem service – den kan du se her.