Man behøver jo ikke at tage hele lageret med på messe

Når man besøger diverse messer i Danmark og Europa er der mange udstillere der fylder standen op med så mange forskellige produkter som muligt. Vi har i de sidste par år prøvet at gribe vores standindretning lidt anderledes an, ved at medbringe mange ens produkter. Det giver en helt anden form for blikfang – og det virker.

På årets fodtech har vi en stand i hal J2 hvor vi blandt andet medbringer membranpumper fra ARO,  doseringspumper fra EMEC, samt måleudstyr til PH og ledningsevne. Der vil være aktuatorer fra AV actuators og sanitære kugleventiler med tri-clamps fra Genebre. Fra Alfa Laval kan du se nærmere på en SRU, en Levimag, en Optilobe og en LKH prime. Vi har også en sanitær slangepumpe i DN50 med.

Vi har et meget bredt produktprogram og hvis vi skal medbringe en af hver komponent, så ville vi være nødt til at leje hele hal J. I stedet koncentrerer vi os om at medbringe et mindre og relevant udvalg på messen. Vi håber at du vil kigge forbi og tage en snak med os, så vi kan fortælle dig om de utallige løsninger der findes i vores produktprogram.