Når der skal håndteres besværlige medier, hvad enten det er aggressive kemikalier eller viskose medier, så er en luftdrevet membranpumpe den bedste løsning.

Hvis der er brug for præcis dosering af kemikalier, så kan det blive en kæmpe fordel at tænke ARO´s EXP serie med EI (Electronic Interface) ind i løsningen.

Når havari eller kemikalieudslip er et stort issue, eller når man ønsker en mere nøjagtig dosering af et medie, tilbyder Iversen Trading i samarbejde med ARO en løsning der indeholder flere fordele. En af fordelene er en lækage overvågning, som styres af optiske sensorer, der registrerer væske ved eventuelt gennembrud af væskemembraner. Det kan også være en intern cyklussensor, der registrerer hver enkelt pumpeslag og kan videresende signaler til en ekstern styring. Hvis man ønsker at kontrollere pumpens enkelte pumpeslag, kan det gøres med solenoide kontrol.

Electronic Interface løsningen kan leveres bygget på alle pumperne i EXP serien fra ARO. Hvis ikke pumpen er født med løsningen, er der mulighed for at få den eftermonteret på eksisterende membranpumper i EXP serien fra ARO.

Løsninger til ATEX Zone 1 & 2, 21 & 22 er ligeledes mulig.

Kemipumper er konstrueret til at transportere aggressive eller farlige væsker såsom koncentrerede syrer, baser og andre kemikalier, med eller uden faste partikler.

Kemipumper er altså fremstillet i forskellige plastmaterialer eller metallegeringer og kommer oftest som en centrifugalpumper. Kemipumper kan anvendes til en lang række krævende industriopgaver til transport af aggressive eller farlige medier som kunne være koncentrerede syrer, baser og andre kemikalier, med eller uden solider. Der ud over kan kemipumper også anvendes til tankanlæg, bejdseanlæg til rustfrit stål, røgrensning samt anlæg til rensning af industrielt spildevand. Kemipumper fremstilles også som vertikale pumper til indbygning i eksempelvis tanke. Når det kommer til transport medier uden partikler, kan man med fordel vælge en magnetdrevet pumpe.

Vi kan tage jer med hele vejen. Hos Iversen Trading har vi et stærkt team af teknikere, som altid har fokus på kvalitet, økonomi og optimering af produktionen. Sammen kan vi gennemgå jeres  anlæg, tale om alternative løsninger, se på optimering og muligheder. I sidste ende kan vi komme med forslag til, hvordan I får de produkter som er mest mulig kundetilpasset, økonomiske og fleksible. Kravene til øget dokumentation og løbende optimering af masseproduktioner, gør det vigtigt for alle produktionsvirksomheder at have fingeren på pulsen. Hos Iversen Trading har vi et bredt udvalg af seriøse samarbejdspartnere i Europa, som udvikler og fremstiller produkter med konfigurationer, som måske kan være den optimale løsning.